Renoveren

herindelen van je woning

Smallrenos: voor al uw kleine en middelgrote
duurzame renovaties

Ik help je om jouw woning duurzamer te maken. Dit kan door het aanbrengen van isolatie, het plaatsen van nieuwe ramen en deuren. Ik werk met een combinatie van traditionele, ecologische en recuperatie materialen om je woning een gezonde en langere levensduur te geven.

  • Keuken renovatie: wil je je keuken een nieuwe look geven? Ik help je graag met de afbraak, de montage en de afwerking van jouw nieuwe keuken.
  • Badkamer renovatie: wil je jouw badkamer een nieuwe look geven? Ik help je met de afbraak, de montage en de afwerking van jouw nieuwe badkamer.
  • Isolatiewerken: bespaar meer energie door je woning goed te isoleren.
  • Herindeling: wil je jouw woning anders indelen? Ik help je met het verplaatsen van gyproc muren, het plaatsen van nieuwe deuren en ramen of het aanbrengen van andere wijzigingen. Ik denk met je mee om een indeling te vinden die aan jouw behoeften voldoet.
  • Uitbreiding: wil je jouw woning uitbreiden? Ik kan je helpen met de bouw en de afwerking van een aanbouw. Ik zorg ervoor dat je woning een aangenaam leefklimaat krijgt en dat het aan alle bouwvoorschriften voldoet.
  • Bijgebouwen: wil je een garage, tuinhuis of andere bijgebouw aan je woning toevoegen? Ik help je met de bouw en de afwerking. Ik zorg ervoor dat je bijgebouw past bij de rest van je woning en dat het aan al je wensen voldoet.

Ik werk in de regio Oost-Vlaanderen.

Wil je meer weten over mijn diensten of een offerte aanvragen? Neem dan contact met mij.